Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bodrumda Orman Yangını : Bodrum'da orman yangını - Muğla haber - .ve büyüyerek geniş bir alan yayılan makilik yangını an itibari ile hâlâ kontrol altına alınamadı.

Bodrumda Orman Yangını : Bodrum'da orman yangını - Muğla haber - .ve büyüyerek geniş bir alan yayılan makilik yangını an itibari ile hâlâ kontrol altına alınamadı.. Muğla'nın bodrum ilçesinde akşam saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin karadan ve havadan müdahalesi ile kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı turgutreis'te makilik alanda yangın çıktı. Bodrum'da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Bodrum'un mumcular mahallesi'nde, saat 16.00 sıralarında orman yangın çıktı.

Bodrum'un mumcular mahallesi'nde, saat 16.00 sıralarında orman yangın çıktı. Bodrum'un mazı köyünde ormanlık alanda yangın çıktı. Helikopter, 11 arazöz, 6 su tankeri ve iki dozer, 60 orman işçisi ile çok sayıda itfaiye ekibince müdahale edildi. Yangını çıkış nedenin henüz belirlenemediği bildirildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Bodrum'da orman yangını - Sanalda Haber | Zengin İçerikli ...
Bodrum'da orman yangını - Sanalda Haber | Zengin İçerikli ... from sanaldahaber.com
Yangında 1 dönümlük alanın zarar gördüğü öğrenildi. 16.07.2019 16:27 | son güncelleme: Muğla'nın ortaca ilçesinde çıkan orman yangını, söndürme çalışmalarıyla kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı turgutreis'te makilik alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınında 3 hektar alan zarar gördü. Helikopter, 11 arazöz, 6 su tankeri ve iki dozer, 60 orman işçisi ile çok sayıda itfaiye ekibince müdahale edildi. Bölgeye sevk edilen 2 helikopter, 10 arazöz ve çok sayıda orman işçisiyle, rüzgarın etkisiyle yayılan yangına müdahale ediliyor. © ntv tarafından sağlanmıştır bodrum'da orman yangını.

Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

04.07.2018 22:08 | son güncelleme: Bodrum'un torba mevkiinde akşam saatlerinde dün henüz belirlenemeyen bir nedenle çöplük alanda çıkan ve yakındaki ormanlık alana sıçrayan yangın, kent. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. 16 temmuz 2019, salı 16:26 son güncelleme: Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınında 3 hektar alan zarar gördü. Bodrum akyarlar'daki orman yangınında şimdiye 200 hektardan fazla ağaçlık alan küle döndü. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında 1 dönümlük alanın zarar gördüğü öğrenildi. + muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı ortakent beldesinde makilik alanda çıkan yangın, konacık beldesine sıçradı.ortakent beldesinde bulunan aquapark yakınlarında makilik alanda henüz belirlenemeyen bir. Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda inceleme yaptı. Yangını çıkış nedenin henüz belirlenemediği bildirildi.

Ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını çıkış nedenin henüz belirlenemediği bildirildi. Yangında 1 dönümlük alanın zarar gördüğü öğrenildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde orman yangını çıktı.

Bodrum'daki orman yangını söndürüldü - Haber
Bodrum'daki orman yangını söndürüldü - Haber from foto.haberler.com
Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı turgutreis'te makilik alanda yangın çıktı. Bodrum'da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla valisi esengül civelek, bodrum 'da çıkan orman yangınının rüzgarın etkisiyle büyüdüğünü söyledi. Muğla'nın ortaca ilçesinde çıkan orman yangını, söndürme çalışmalarıyla kontrol altına alındı. .ve büyüyerek geniş bir alan yayılan makilik yangını an itibari ile hâlâ kontrol altına alınamadı. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Muğla ortaca'da da yangın çıkmıştı. Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde akşam saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin karadan ve havadan müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı. Mazı mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz. 04.07.2018 22:08 | son güncelleme: + muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum'da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum'un mazı köyünde ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum'un mumcular mahallesi'nde, saat 16.00 sıralarında orman yangın çıktı. Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda inceleme yaptı. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı turgutreis'te makilik alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Muğla valisi esengül civelek, bodrum 'da çıkan orman yangınının rüzgarın etkisiyle büyüdüğünü söyledi. Manavgat ve marmaris yangınının ardından bodrum'da da orman yangını başladı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı. .ve büyüyerek geniş bir alan yayılan makilik yangını an itibari ile hâlâ kontrol altına alınamadı. Muğla'nın bodrum ilçesinde akşam saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin karadan ve havadan müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Bodrum ve Milas'ta orman yangını: Alevler köylere ulaştı ...
Bodrum ve Milas'ta orman yangını: Alevler köylere ulaştı ... from cdntr1.img.sputniknews.com
Yangında 1 dönümlük alanın zarar gördüğü öğrenildi. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı ortakent beldesinde makilik alanda çıkan yangın, konacık beldesine sıçradı.ortakent beldesinde bulunan aquapark yakınlarında makilik alanda henüz belirlenemeyen bir. Bodrum'un mumcular mahallesi'nde, saat 16.00 sıralarında orman yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı turgutreis'te makilik alanda yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı. Etiketler bodrum orman yangını muğla. Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınında 3 hektar alan zarar gördü.

Etiketler bodrum orman yangını muğla. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. + muğla'nın bodrum ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde akşam saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin karadan ve havadan müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangında 1 dönümlük alanın zarar gördüğü öğrenildi. Söndürme çalışmaları havadan ve karadan sürüyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla ortaca'da da yangın çıkmıştı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı. Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda inceleme yaptı. Muğla valisi esengül civelek, bodrum 'da çıkan orman yangınının rüzgarın etkisiyle büyüdüğünü söyledi. Yangının ardından bölgeye gelen bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı ekipler, yanan alanda inceleme yaptı. 16.07.2019 16:27 | son güncelleme:

Bodrum'un mazı köyünde ormanlık alanda yangın çıktı bodrumda yangın. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan orman yangınında 3 hektar alan zarar gördü.